İSG ARGE BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.

Davranışlarımızın büyük bir oranı alışkanlıklardan oluşur. Alışkanlıklarımız doğrultusunda hareket ederken ne yaptığımızın FARKINDA olmayız bizler. Alışkanlıkları olumlu yönde değiştirebilmek için FARKINDALIK anahtar kelimemiz olmalı. Biz bu FARKINDALIK açığını kapatıyor ve riskleri yaratan alışkanlıkların dönüşmesine rehberlik ediyoruz. Kalıcı etkiler bırakabilmek ise nihai hedefimiz.

Biz bir takımız. Ülkemizdeki iş kazalarını önlemeyi kendisine hedef koymuş farklı birikim ve donanımlara sahip bir takımız. Bizim takım, İş sağlığı ve güvenliği alanında 20 yıllık ürün satış, eğitimcilik birikimi ile film prodüksiyon, reklam, tanıtım, yazılım, animasyon, grafik, müzik alanlarındaki 20 yıllık birikimi birleştirerek; İSG ARAŞTIRMA GELİŞTİRME BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.’ yi kurdu…

Tüm birikimlerimizi birleştirip, İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ alanında aktivite ve uygulamalar hazırlıyoruz. Bu aktivite ve uygulamalar sayesinde çalışanların bu alanda davranışlarını değiştirip, onlar için ALIŞKANLIKLAR ÜRETİYORUZ.
 

image description

GALERİ